Thomas

marmotbanner1_1200x400
marmotbanner2_1200x400
marmotbanner3_1200x400
marmotbanner4_1200x400
marmotbanner5_1200x400
marmotbanner6_1200x400

E-Case - HÅLLER TÄTT!

// Thomas egen testsida.

E-case erbjuder skräddarsydd vattentät förvaring av dina dyra elektronikprylar.

Att tappa en iPhone eller iPad i vattnet innebär oftast total katastrof men med ett E-case som skydd är det bara att plocka upp prylen och fortsätta prata eller surfa som om ingenting hänt.

Fler och fler använder surfplattor som navigationsplotter i sina båtar, vad är mer naturligt än att skydda den investeringen med ett E-case?

Bäddaren i nöden!

Har mer än en gång ramlat i vattnet med mobilen i fickan, tack o lov ligger den alltid i ett E-case…

– Lasse Norén, Stockholm

Testa alltid vattentätheten i fodralet innan du använder det. Stäng igen fodralet och tryck med handflatan på det för att se om det läcker ut någon luft.

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till E-case hemsida.

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

// I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NÅGRA VASSA FAVORITPRODUKTER:

iPhone Case
SE TILL ATT DIN IPHONE KLARAR ETT BAD!

iPhone Case är ett vattentätt fodral som skyddar din iPhone. Det fiffiga är att du kan ringa och använda touchscreen genom det smidiga PU-fönstret och behöver alltså inte ta ur telefonen ur fodralet för att använda den. Fodralet passar iPhone, iPodTouch och givetvis andra elektronikprylar i samma storlek.

Med det exlusiva stängningssystemet SealLock zip blir fodralet helt vattentätt och klarar att vara 1 meter under vattenytan i 30 minuter utan att läcka (internationell standard IP-X7). Fodralet har en sammansvetsad konstruktion med stansade hål i hörnen för säker infästning. Varje exemplar är individuellt testat.

  E-Case-iPad-black_w650x650
  iPad Case
  SKYDDA PADDAN PÅ SJÖN!

  I regn och rusk, på båten, campingen, skidsemestern eller på sandstranden kan en iPad lätt bli skadad. iPad Case är ett vattentätt fodral som skyddar din iPad. Det fiffiga är att du kan använda touchscreen genom det smidiga PU-fönstret och behöver alltså inte ta ur ”paddan” ur fodralet för att använda den. Fodralet passar iPad och givetvis andra surfplattor eller elektronikprylar i samma storlek.

  Med det exlusiva stängningssystemet SealLock zip blir fodralet helt vattentätt och klarar att vara 1 meter under vattenytan i 30 minuter utan att läcka (internationell standard IP-X7). Fodralet har en sammansvetsad konstruktion med stansade hål i hörnen för säker infästning. Varje exemplar är individuellt testat.

   E-Case-iPhone-jack-black_w650x650
   iPhone Case with jack
   LYSSNA PÅ MUSIKEN MED LURAR!

   iPhone 5 Case är ett vattentätt fodral med hörlursuttag som skyddar din smartphone. Du kan använda touchscreen genom det smidiga PU-fönstret och behöver alltså inte ta ur telefonen ur fodralet för att använda den.

   Med det exklusiva stängningssystemet SealLock zip blir fodralet helt vattentätt och klarar att vara 1 meter under vattenytan i 30 minuter utan att läcka (internationell standard IP-X7). Fodralet har en sammansvetsad konstruktion med stansade hål i hörnen för säker infästning. Varje exemplar är individuellt testat.

    Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

    Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.