Mystery Ranch

Granitbiten Mystery Ranch

Mystery Ranch - Built for the mission

Man säger inte nej när man få frågan om man vill bli distributör för världens skönaste ryggsäckar, eller hur?

När Dana Gleason i slutet av 70-talet startade sitt ryggsäcksmärke Kletterwerks var det nog få (inklusive Dana) som trodde att vi 40 år senare fortfarande skulle gå omkring med hans skapelser på ryggen. Ur Kletterwerks föddes det legendariska varumärket Dana Design som senare såldes till K2. År 2000 startade Dana upp Mystery Ranch, som sedan dess blivit synonymt med suveräna bärsystem och extremt hållbara material. ”We are building tools, not toys” som Dana brukar säga…

 

 

Outslitliga!

Jag har använt Danas produkter ända sedan Dana Design-tiden. De jag köpte på 80-talet ser fortfarande ut som nya trots många långa vandringar. Visst är dom lite dyrare än andra säckar, men de håller längre och bär bättre än allt annat jagtestat.Vill man bära tungt och långt finns det bara ett val; Mystery Ranch!

– Janne, Stockholm

 

Läs alltid manualer och instruktioner om justering av passform när du köper en ryggsäck, det gör stor skillnad om den sitter rätt på ryggen när du bär långt och tungt.

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till Mystery Ranch-hemsidan

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

TERRAPLANE
UPPDATERAD LEGEND

Terraplane är en legendarisk modell som har funnits med sedan Dana Design-tiden.
Ska du gå lång och bära tungt? Då har du hittat din ryggsäck!

VOLYM: 82 liter

VIKT: 3.200 gram

  URBAN ASSAULT 24
  din Vardagskompis

  Mystery Ranch är så mycket mer än bara stora ryggsäckar för långa vandringar. Storsäljaren Urban Assault 24 är en favorit bland alla Granitbitar; bekväm, rymlig och full med smarta fack så att du kan organisera ditt liv.

  VOLYM: 24 liter

  VIKT: 1.200 gram

   MISSION ROVER
   ditt bästa resesällskap

   Mission Rover är det givna valet för dig som vill resa smidigt med handbagage. Tänkt dig att man kombinerar en riktigt smart kabinväska med en jobbryggsäck med datorfack o.dyl. Exakt det får du i en Mission Rover.

   VOLYM: 43 liter

   VIKT: 1.600 gram

    Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

    Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.