Om Granitbiten

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller har synpunkter på våra produkter.

.

VI SOM JOBBAR PÅ GRANITBITEN:

Henrik Bolander
Henrik Bolander
EKONOMI & FÖRSÄLJNING

Henrik startade Granitbiten och ansvarar bl.a. för vår ekonomi och säljer Marmot. Han är en passionerad klättrare med diverse SM-titlar i bagaget och har precis upptäckt vågsurfing. Fråga Henrik.

Thomas Breding
Thomas breding
MARKNADSFÖRING & FÖRSÄLJNING

Thomas håller i vår marknadsföring och försäljning och säljer Marmot. Gillar paddling, långfärdsskridskor, klättring, och cykling både i skogen och på landsväg. Fråga Thomas.

Janne Pettersson
Janne Pettersson
FÖRSÄLJNING

Janne är vår säljare i Mellan- och Norra Sverige. Han gillar hockey, vandring, friluftskök (!) och både att spela och lyssna på musik. Gärna obskyr 70-talsrock. Fråga Janne.

Thomas Wulf
Stefan Wulf
FÖRSÄLJNING

Stefan sköter försäljningen av våra klättermärken samt Prana. Han är en av Sveriges bättre klättrare och kör allt ifrån nyborstade boulderproblem i Bohuslän till stenhårda trad-leder framför allt i Yosemite. Fråga Stefan.

Johan Garpefors
SÄLJLEDARE & INKÖP

Johan är Säljledare, och jobbar även med inköp. Cykling och skidåkning är favoritsporterna men han är även en riktig ölkännare. Fråga Johan.

Jonas Håkansson
FÖRSÄLJNING

Jonas Håkansson är vår säljare på Södra Sverige. Jonas varvar familjeliv med (om du frågar Jonas) lite för lite cykling men är trots det den som har dom snabbaste cykelbenen på hela firman. Fråga Jonas.

Granitbiten - Björn Andersson
Björn Andersson
ORDER & KUNDSERVICE

Björn är ansvarig för orderhantering och kundservice på Granitbiten. Han är en av Sveriges mest meriterade multisportare och tävlar i bl.a. swimrun. Även Björn är ölnörd. Fråga Björn.

Köp våra produkter i Sveriges bästa friluftsbutiker.

Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.