Om Granitbiten (Säkerhetskopia)

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller har synpunkter på våra produkter.

.

VI SOM JOBBAR PÅ GRANITBITEN:

Henrik Bolander
Henrik Bolander
EKONOMI & FÖRSÄLJNING

Henrik startade Granitbiten och ansvarar bl.a. för vår ekonomi och säljer dessutom Rab och Lowe Alpine. Han är en passionerad klättrare med diverse SM-titlar i bagaget och har precis upptäckt vågsurfing.

  Thomas Breding
  Thomas breding
  MARKNADSFÖRING & FÖRSÄLJNING

  Thomas håller i vår marknadsföring och försäljning och säljer dessutom Rab och Lowe Alpine. Gillar paddling, långfärdsskridskor, klättring, och cykling både i skogen och på landsväg.

   Janne Pettersson
   Janne Pettersson
   FÖRSÄLJNING

   Janne är vår säljare i Mellan- och Norra Sverige. Han gillar hockey, vandring, friluftskök (!) och både att spela och lyssna på musik. Gärna obskyr 70-talsrock.

    Thomas Wulf
    Stefan Wulf
    FÖRSÄLJNING

    Stefan sköter försäljningen av våra klättermärken samt Prana. Han är en av Sveriges bättre klättrare och kör allt ifrån nyborstade boulderproblem i Bohuslän till stenhårda trad-leder framför allt i Yosemite.

     Johan Garpefors
     SÄLJLEDARE & INKÖP

     Johan är Säljledare, och jobbar även med inköp. Cykling och skidåkning är favoritsporterna men han är även en riktig ölkännare.

      Jonas Håkansson
      FÖRSÄLJNING

      Jonas Håkansson är vår säljare på Södra Sverige. Jonas varvar familjeliv med (om du frågar Jonas) lite för lite cykling men är trots det den som har dom snabbaste cykelbenen på hela firman.

       Granitbiten - Björn Andersson
       Björn Andersson
       ORDER & KUNDSERVICE

       Björn är ansvarig för orderhantering och kundservice på Granitbiten. Han är en av Sveriges mest meriterade multisportare och tävlar i bl.a. swimrun. Även Björn är ölnörd.

        MARIA HESSEL
        KUNDSUPPORT & INKÖP

        Maria hjälper alla återförsäljare med produktdata, bilder och övrig support och jobbar även med inköp. På fritiden är det cykling, skidåkning och allmänt friluftsliv som gäller.

         Köp våra produkter i Sveriges bästa friluftsbutiker.

         Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.