Rab

RAB slider 1
RAB slider 2

RAB - The Mountain People

Kvalitet och innovation sedan 1980

Rab Carrington fastnade år 1973 i Buenos Aires i väntan på en försenad frakt av klätterutrustning för en expedition till Patagonien. Han började, i väntan på att utrustningen skulle anlända, att jobba hos en kompis som tillverkade sovsäckar.

Åren gick och Rab fokuserade på att klättra hårt både hemma i England och på berg runt hela världen. 1981 grundade han varumärket Rab med kontor och fabrik hemma i radhuset i Sheffield. Resten är historia.

Kvalitet, på riktigt.

Köpte min första dunjacka från Rab för över tio år sedan och den håller fortfarande värmen lika bra. Verkar vara helt outslitlig.
– Hasse, Eskilstuna

Sköt om dina produkter oavsett om det rör sig om skaljackor, sovsäckar eller dunjackor. RENA produkter fungerar bättre och IMPREGNERADE produkter fungerar bättre.

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till Rabs hemsida

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

KAON JACKET
REDAN EN KLASSIKER

Kaon Jacket blir snabbt din favorit. Lätt, packbar, smidig och lagom varm. Fungerar perfekt under ett skal men även som ytterplagg.
Sa vi att den var snygg också?

  NEUTRINO PRO JACKET
  Din räddare i kylan

  När kylan kommer åker Neutrino Pro Jacket fram. Vattentålig, välfylld med 800FP och ändå smidig.

   MYTHIC ULTRA
   SOVSÄCKAR PÅ NÄSTA NIVÅ

   Rab är antagligen världens mest innovativa sovsäcksmärke och Mythic Ultra tar det till en helt ny nivå. Ultralätta material, 900FP och titanbelagd (!) insida ger dig oöverträffad temperatur i förhållande till vikt.

    BOREALIS JACKET
    Extremt allsidig softshelljacka

    Boralis jacket är ett tunnt, lätt och lagom vindtåligt softshellplagg för dig som är mer aktiv och rörlig. Perfekt på toppturen eller klätterklippan.

     Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

     Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.