Platypus

platypus1_1200x400
platypus2_1200x400

PLATYPUS - VAR ALDRIG UTAN VATTEN (ELLER VIN)

Platypus handlar om en enda sak: att alltid ha tillgång till vätska, utan bismaker och på ett läckagesäkert sätt.

Platypus ”plastpåsliknande” produkter kanske inte ser mycket ut för världen, men vänta bara tills du testar dem! I sortimentet finns bl.a.vattenpåsar i olika storlekar och med olika typ av munstycken och korkar. Det finns även vattenreningsprodukter som ”sköter sig sjäkva” så du slipper sitta och pumpa vattnet genom ett filter.

Platypus har även större vattenreservoarer för din ryggsäck samt den helt underbara PlatyPreserve som gör det möjligt att alltid ha med favoritvinet ut på paddelturen.

Skål tamejfaan!

Favoritvinet är med, längst ut i skärgården.

– Känd paddlare, Möja

Du vet väl att det finns en speciell rengöringsats för BigZip?

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till PackTowls hemsida.

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

Platypus-Platy_BigZipLP_PRTN
BigZip LP
SUVERÄN VÄTSKEFÖRVARING!

Big Zip har en stor öppning med SlideLock förutom slangöppningen och en platt profil tack vare mellanväggen som gör att behållaren håller formen. Lätt att fylla eller göra ren tack vae den stora öppningen.

Bigzip är ett extremt bekvämt vätskesystem, den kan packas i de flesta väskor eller användas som det är runt campingplatsen. Antibakteriellt behandlad med det naturliga ”SlimeGuard”, fritt från BPA som håller blåsan smakfri.

  Platypus-Platy_GravityWorksFilterSys
  GravityWorks
  VATTENRENING FÖR LATA

  Ute och reser mycket? Säkerställ att du alltid har drickbart vatten i närheten med Platypus GravityWorks. Häng bara upp och fyll på. Tack vare det revolutionerande CleanStream- mikrofiltrer blir vattnet snabbt och enkelt fritt från bakterier och partiklar. På endast 2,5 minuter filtreras 4 liter vatten och blir drickfärdigt.

  GravityWorks har låg vikt och tas enkelt med på resan utan att ta onödig plats. Du får med en Universal Bottle Adapter som passar många olika vätskeblåsor och vattenflaskor, så du kan filtrera vatten rakt ner i ditt vanliga vätskesystem.

   Platypus-Wine-Preserve_FrontBack_PRT
   PlatyPreserve
   SKÅL!

   Vare sig du är en riktig vinkännare, en entusiast eller bara uppskattar ett gott vin är en sak säker: Smaken på vinet förändras vid kontakt med syre. Det betyder att vin smakar bäst inom några timmar efter att man öppnat flaskan. Om man inte tar väl hand om vinet kan det bli dåligt på så lite som två till åtta timmar.

   PlatyPreserve är ett otroligt bra sätt att skydda smaken på en öppnad flaska vin genom att helt eliminera kontakten med syre. Med PlatyPreserve för du bara över det överblivna vinet till den lufttäta behållaren så att vinet kan avnjutas flera veckor senare.

    Platypus-Platy_TokulXC3_3qtr_Raven
    Tokul XC 3.0
    CYKLISTENS DRÖM

    Tokulryggsäckarna är designade av cyklister och det märks. Grym passform, bra ventilation i ryggen och precis de fack man behöver för att hålla ordning på pump, slangar, verktyg, bars och hemnyckeln. Hjälpmfärste och gott om reflexpunkter.

    Leveras med en BigZip 2L.

     Platypus-Platy_SoftBottle_group
     SoftBottle
     TAR INGEN PLATS PÅ RESAN

     Få hårda flaskor är lika rena, miljövänliga och flexibla som Platypus SoftBottle. Platypus garanterar att flaskan inte ger någon bismak (Clean-Taste Guarantee) och den innehåller inget BPA. SoftBottle är miljövänlig, eftersom den håller väldigt länge och är extremt lätt, vilket gör att den förbrukar mindre energi och mindre material.

     Den passar i flaskhållare, runda fickor, platta fickor och i allas händer. När den är tom rullar du bara ihop den och den tar nästan ingen plats alls, plus att den väger mindre än 80% av vad en vanlig hård vattenflaska väger.

      Platypus-Platy_Water_Tank
      PlatyWaterTank
      BÄRBAR VATTENTANK

      Water Tank från Platypus är en kompakt, lätt och smidig vattenbehållare. Tack vare det platta formatet är den enkel att packa medan Big Zip-öppningen förenklar påfyllning samt rengöring.

      Platypus garanterar att tanken inte ger någon bismak (Clean-Taste Guarantee) och den innehåller inget BPA.

       Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

       Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.