ClifBar

ClifBar-banner1200x400Clif
ClifBar-cliff2banner1200x400

"FUEL YOUR ADVENTURE"

Få märken har en så inspirerande historia och utveckling som amerikanska ClifBar. Och att deras logga innehåller en klättrare är onekligen en bonus…

Vi backar bandet till 1990: Gary Erickson, cyklist, klättrare, skidåkare och bagare, satte sig på cykelsadeln för att köra ett långpass och i cykeltröjan hade han det som då var ”the shit”: 6 stycken bars från det då dominerande märket. Många timmar senare och med den femte bar:en i munnen tog det stopp. ”Man kan ju inte äta det här”, tänkte Gary och nästa tanke var ”det MÅSTE ju gå att göra något som innehåller energi OCH är gott”. Det blev hans uppenbarelse och det som gjorde att han två år senare startade ClifBar, efter många experiment tillsammans med mamma hemma i köket.

Idag dominerar ClifBar den amerikanska bar-marknaden och har förutom olika varianter på bars även flera olika gel-produkter. Sedan 2014 finns de äntligen i Sverige och vi är glada och stolta över att sköta distributionen till sport- och friluftsmarknaden.

Hör Gary själv berätta mer här.

ClifBar tar mig till toppen!

Under mina flerdagsturer i Yosemite har ClifBar alltid varit huvudfödan. Dom är fulla av energi, goda och lätta att ha med. Det höga ekologiska innehållet är ett plus för mig.

– Stefan Wulf, Göteborg

ClifBars produkter skall användas innan, under och efter träning och är med andra ord inget ”godis” eller ”mellanmål”.

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till ClifBars hemsida.

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

ClifBar
ORKA MER & LÄNGRE

Ger dig energi så du kan ge ditt yttersta. Inga fillers, bara aktiva ingredienser. Minst 70% ekologiskt innehåll. Kallas ofta ”Marknadens godaste bars”!

Rekommenderas före och under träning.

  ClifGel
  SNABB ENERGI NÄR DU BEHÖVER DEN

  Perfekt konsistens som gör att du snabbt och lätt får i dig energi när du behöver den. Minst 85% ekologiskt innehåll. Miljömedveten förpackning – minimerar avfall.

  Rekommenderas under träning.

   ClifBloks
   EXTREMT LÄTTA ATT ÄTA OCH PORTIONERA

   Snabb energi när du behöver den. Lätt att äta, enkelt förklarat är det gel i ”vingummiform”. En förpackning motsvarar två ClifGel. Minst 95% ekologiskt innehåll. Smart förpackning – underlättar portionering.

   Rekommenderas under träning.

    Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

    Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.