SmartWool

smartwool8-2_1200x400
smartwool7-2_1200x400
smartwool6-2_1200x400
smartwool5-2_1200x400
smartwool4-2_1200x400
smartwool3-2_1200x400
smartwool2-2_1200x400
smartwool1-2_1200x400

SMARTWOOL - ULL ÄR VÄRLDENS SMARTASTE FIBER

Går du omkring i strumpor som ger dig kalla, fuktiga fötter, där bakterier trivs och där det lätt bildas blåsor? Eller väljer du att dra på dig strumpor som håller dig torr och lagom varm, sommar som vinter? Och när vi ändå talar om komfort, vad använder du för underställ idag?

SmartWool använder den finaste merinoull som naturen kan erbjuda, och konstruerar strumporna så smart att du alltid har 100% ull mot foten. Du slipper fukt, skavsår och lukt och vi garanterar att dina SmartWool-sockor varken kliar eller krymper. SmartWool har strumpor för löpning, cykling, vandring och skidåkning, men de funkar naturligtvis lika bra till vardags, sommar som vinter.

Glöm alla fördomar om att ull bara är en vinterprodukt. SmartWool fungerar nämligen lika bra på sommaren som på vintern. Vi har underkläder i tre tjocklekar och ett enormt urval av strumpor i olika tjocklekar och höjder.

Rätt strumpa = inga skavsår!

Vid längre vandringar kan ett skavsår förstöra allt, SmartWool håller fötterna torra och sitter på plats.

– Leif, Stockholm

Tvätta strumporna ut och in och använd gärna ett ulltvättmedel.

Microweight-underställen är tunna och därför mer rivkänsliga. Klipp tånaglarna innan du drar på dig dina långkallingar!

Nedan några relevanta länkar om varumärket;

– Länk till SmartWools hemsida.

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

Merinoull är en överlägsen transportör av fukt, det värmer även när det är fuktigt, det svalkar när det är varmt och det kliar inte. Ullfibern gör det dessutom möjligt för kroppen att släppa ut ånga genom fibern, något som INGA syntetunderställ klarar. Dessutom kan man maskintvätta och till och med torktumla den fina merinoull som SmartWool använder.

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

SmartWool-Hike-Light
Hiking Light Crew
KLASSIKERN

Hiking Light Crew är en tunnare hikingstrumpa med förstärkningar över och under foten för att motverka skavsår. Elastiskt stöd för hålfoten håller sockan på plats och ger skönt stöd. Tjockare mot smalbenet för att förhindra skav från kängorna och mjukt resår som gör att strumpan håller formen.

Material:

76% merinoull, 23% nylon, 1% elastan. Herr & Dam.

  SmartWool-Trekking-H
  Trekking Heavy Crew
  TJOCKARE VANDRINGSSTRUMPA.

  Stumpan är perfekt höst, vinter och vår eller för vandring på högre höjd sommartid. Den är designad för tuffa dagsturer med tung packning. Tjockare stickning under foten skyddar mot brännande fotsulor och ökar hållbarheten. Elastiskt stöd för hålfoten hjälper till att hålla sockan på plats och ger skönt stöd för hålfoten. Extra ribstickning mot smalbenet minskar friktionen och förhindrar skav.

  Material:

  80% merinoull, 19% nylon, 1% elastan. Unisex.

   SmartWool-PHD-Outdoor_W250
   PhD Outdoor Light Crew
   FÖR VANDRING OCH LÅNGA PROMENADER.

   Phd Outdoor Light är en lite tunnare teknisk strumpa med extra vaddering under fotsulan och vid hälen. Modellen är anpassad för lättare vandringskängor och promenadskor och är perfekt för dig som gillar att gå mycket och länge.

   Nya 4-Degree Fit System med två olika stretchmaterial som skapar perfekt passform runt foten och motverkar skavsår. ReliaWool-teknologin bidrar till en längre hållbarhet. Mesh-paneler för optimal ventilation och fuktkontroll.

   Material:

   68 % merinoull, 29 % nylon, 3% elastan. Herr & Dam.

    SmartWool-Phd-Compress-UL
    PhD Run Grad Compression UL
    PRESTANDA OCH ÅTERHÄMTNING:

    Högteknologisk kompressionsstrumpa.

    PhD Graduated Compression Ultra Light ger dig ett gradvis tryck från knä till vrist som bidrar till att den blivit utsedd av Runners World till världens bästa recovery-strumpa. Inte bara perfekta under löparrundan utan även kanon på jobbet, promenaden eller när du är ute och cyklar.

    Material:

    58% merinoull, 37% nylon, 5% elastan. Unisex.

     SmartWool-Toe-Sock
     PhD Toe Sock Micro
     SMARTWOOLSTRUMPA MED TÅR

     Behåll barfotakänslan med komforten av ull, till och med mellan tårna! Tåstrumporna har samma sköna kvalitet som alla Smartwools strumpor och fungerar givetvis även i vanliga skor. Med 100% mjuk merinoull närmst foten och syntet på utsidan för bättre slitstyrka får du en strumpa att älska länge.

     Material:

     90% merinoull, 8% nylon, 2% elastan. Unisex.

      SmartWool-Run-Light
      PhD Run Light Mini
      DIN SKÖNASTE LÖPARSTRUMPA

      Running Light Mini är skapad för löpning men passar även utmärkt vid stavgång eller vardagliga promenader. Strumpan är av något lägre modell, ca 10,5 cm.

      Nya 4-Degree Fit System med två olika stretchmaterial som skapar perfekt passform runt foten och motverkar skavsår. ReliaWool-teknologin bidrar till en längre hållbarhet. Mesh-paneler för optimal ventilation och fuktkontroll.

      Material:

      70% merinoull, 28% nylon, 2% elastan.  Herr & Dam.

       SmartWool-Saturnsphere
       Saturnsphere
       LÅT FÖTTERNA FÅ ULL ÄVEN TILL VARDAGS.

       Snygg och skön strumpa för vardagsbruk i samma kvalitet som alla Smartwools strumpor! Med 100% mjuk merinoull närmst foten och syntet på utsidan för bättre slitstyrka får du en strumpa att älska länge.

       Saturnsphere är något tjockare under fotsulan för stöd och komfort vid långa promenader.

       Material:

       76% merinoull, 21% nylon, 3% elastan.  Herr & Dam.

        SmartWool-Support-Bra
        Wm´s PhD Support Bra
        STABIL KOMFORT.

        En pålitlig och bekväm sport-BH som ger dig det stöd du behöver och effektivt transporterar bort fukt och svett från kroppen när du tränar, vandrar, cyklar, springer eller yogar. Smartwool har fokuserat på detaljer och funktion och skapat en teknisk sporttop som sitter bra utan att skava. Sömlösa axelband.

        Material:

        Utsida: 47% merinoull, 46% polyester, 7% elastan.

        Insida: 75% merinoull, 15% polyester.

         SmartWool-Wm´s-Mid-Crew
         NTS Mid 250
         VARMAST. SKÖNAST.

         Den tjockaste varianten i Smartwools NTS-serie (Next To Skin). Midweight är materialet för dig som är frusen av dig eller kommer att vistas i kalla miljöer. Underbar att ha direkt mot huden men skulle det bli riktigt kallt är den också perfekt som andralager. Platta sömmar för att undvika skav. Finns som Crew, Zip & Bottom i herr och dam.

         Material:

         100 % merinoull, 250 g/m².

         Vikt: 255 gram.

         Herr & Dam

          Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

          Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.