Forestia

forestia-banner-4_w1200x400
forestia-banner-2_w1200x400
forestia-banner-3_w1200x400

Forestia - ät "riktig" mat i naturen!

Forestia är det nya friluftsprojektet från spanska Jomipsa Group, en branschledare med mer än 30 års erfarenhet i distributionen av matransoner och alla sorter av nödlösningar för humanitära organisationer.

Forestia erbjuder erbjuder ett brett urval av färdiga maträtter att avnjuta ute i naturen. Fler och fler friluftsälskare uppskattar god mat och Forestia ger dig möjligheten att avnjuta ”riktig” mat utan att lägga tid på lång tillagningstid.

 

Pasta med pesto friluftsmat god mat i skogen mjukkonserv

Bra mat – oavsett var du är!
Med Forestias mat i packningen äter du lika bra mat som hemma. Du sparar tid då maten redan är tillagad och då Forestia inte är frystorkat utan en “mjukkonserv” så blir upplevelsen att du äter “riktig” mat och inte halvhårda bitar av frystorkade grönsaker.

Risotto friluftsmat mjukkonserv

Lätt att laga – gott att äta
Du kan tillaga Forestia på flera sätt. Antingen ställer du påsen i en kastrull med kokande vatten (som kan vara smält snö, saltvatten eller liknande) och slipper då onödig disk och onödig förbrukning av rent dricksvatten. Eller så häller du över maten i kastrull och värmer den. Men sedan finns det en lösning till…

“Friluftsmat” får en ny innebörd!

För första gången kan jag ärligt säga att friluftsmat är lika god som “riktig” mat som jag tillagar eller äter hemma. Wow, vilken Chicken Madras!

/Vera

Välj själv hur du vill värma!

Fördelen med mjukkonserv är att du kan välja hur du ska värma maten:

-värm påsen i kokande vatten (snabbt och enkelt
-värm påsen med hjälp av en Heater Pouch (smidigast!)
-häll ur maten ur påsen och värm i en kastrull (kladdigast!)

 

 

/Thomas

 

Läs mer på www.weareforestia.com

– Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

forestia friluftsmat heater bag värmepåse

Genial värmepåse!
För dig som bara vill ut och äta god mat utan att behöva släpa med dig ett helt friluftskök så har vi lösningen: Heater Pouch! Det är en värmepåse som genererar tillräcklig värme för att värma upp maten. Öppna värmepåsen, tillsätt vatten och stoppa i din Forestia-portion. Vänta 8 minuter och sedan är det bara att äta.

pasta friluftsmat mjukkonserv forestia

Värm och njut!
Efter en lång vandring eller en hård överfart i kajaken så kan det vara skönt att slippa tänka på tillagning av maten. Man vill ju bara ÄTA! Då är det perfekt med en mjukkonserv från Forestia som tillagar sig själv medan du sätter upp tältet eller tar ett dopp.

Vi erbjuder Kött, Fisk, Vegetariska och Veganska rätter. Smaklig måltid!

NÅGRA FAVORITPRODUKTER:

Chicken Madras mjukkonserv
Chicken Madras
Birdie numnum
Chicken Madras blev snabbt en lunchfavorit på kontoret. Lagom stark och med en härlig currysmak och stora fina kycklingbitar.
BASIL PESTO PASTA
En touch av Ligurien
En riktigt bra variant på Pasta med Pesto för dig som inte orkar släpa med dig en kruka basilika, parmesan och pinjenötter ut i skogen.
VEGGIE MEATBALLS
Lurar vem som helst
Mer än en test-ätare har trott att det är riktiga köttbullar i denna vegetariska rätt. vegetariska köttbullar med pastaskruvar och en Sauce Provencal. Enjoy!

Köp produkterna i Sveriges bästa friluftsbutiker.

Hitta en bra återförsäljare nära dig nu.